2010-09-20

Det har varit fett med whine på att jag inte orkade skriva någon redovisning för förra lajvet så här kommer den nu.

Dag 1.

Jag och Sebbe ligger och sussar så sött, när vi hör att någon håller på att göra något utanför. Men inte bryr vi oss, vi går väll upp runt 12 eller så. Då visar det sig att Johan och Oleg har varit i full fart med att bygga ett regntak till deras redan konstruerade värmefångare. OMG jag och Sebbe tar ut solstolarna och snyltar regnskydd eller hur det var, tror inte alla fick plats någon fick ligga i tältet och äta godis, det var nog jag när jag tänker efter.

Jag har inga minnen av att vi var ute och rövade den dagen. Så vi hoppar över den biten och går direkt på sminkningen.

Sminking, som vanligt när Marcus inte är med så går allt fort, tror vi är nere på blanka 40 nu med alla gear och sminkning. Säker var det jag som var kvar sist, inte så konstigt när vi snackar om Drill allt är inte riktigt hemma hos honom. Ut på vägen och sätter styr ner mot Trevägskorset för att få lite action som vanligt. Vi har fått reda på att det är någon stackars skogsalv som behöver våra eminenta tjänster, så förträffligt. Drill har redan bestämt sig för vad han ska ha, en skogsalvsdams hand, låter ju som ett bra förslag. Inte tror vi dock att någon kommer gå med på detta, men vad tror ni inträffar om inte det helt oväntade. Vi springer in i alven Ländan som jiddrar lite om att hans bästa vän måntyderskan eller nått måste ha våra tjänster för att rädda hennes liv och han är där för att förhandla. Vi slänger ur oss det absurda förslaget att få hennes hand i utbyte, och utan att blinka så lovar Ländan det är ett okej utbyte. Vi blir lite smått förvånade, men för att vara helt säkra så frågar vi om det är okej för honom att lova bort hennes hand utan konsultera med henne först. Han försäkrar oss att han har hela hennes förtroende och att en deal är en deal.

Detta passar ju Drill hur bra som helst, han har ju redan en deffekt hand efter att denna blev krossad av en människa som en reaktion till något magiskt……. Har ni bara tänkt vilka saker man kan göra med en skogsalvsdams hand *giggles* ni ska bara veta vad som går genom hans huvud. Med en lyckad affär avklarad och löfte om en ny hand så är det bara att fortsätta ner mot ängen, nått stöter man säker på.

Sen är det bara svart kommer inte ihåg nått, så vi hoppar på nästa dag.

Dag 2.

Som vanligt ligger vi och drar oss i tälten och äter kakor och godis, dock har jag börjat misstänka att nått står fel till. MASSOR av kakor är borta och jag har ingen aning var de tagit vägen, man får väll äta kexchoklad istället för att kompensera. Tror inte jag orkade gå ut denna dag, förvånar mig inte.

Sminkar på med samma skill som tidigare, det går fort. Det vi ska se fram emot är att vi ska få kniva en skogsalvsdam på hennes begäran. Det var visst nått om att skära ut hennes ögon eller nått sådant. Men det var ju sekundärt till att få hennes hand. Dock är det senare på kvällen man vi kan ju scouta lite platser, hittar en hel del fina som skulle kunna passa. Man måste ju ha en snabb utväg om allt skiter sig, Drill är ju kända för snabba fötter när det krävs.

Så vi kommer till ceremonin där vi ska jobba lite på henne. Drill hade planerat att prata lite med offret innan det hela började. Men alla alver bara väller in, hur ska man kunna förbereda en ceremoni när alla står och hänger över ens axlar, så det blir inte så mycket. Jag hade ju hoppats på massa eld i någon form, men det skulle visst vara en månritual soooooooooooooo, alla alver står uppställda och tittar på, så Drill läser lite besvärjelser innan vi skär ut hennes ögon. Och medans hennes ögon faller ur så passar vi på att ta vårat pris, hennes hand J så förfärligt HAHA. Vi tycker det är dags att bege sig så fort som möjligt iväg då alla inte ser så glada ut att vi lite lätt mutilerat en av DE VACKRA ALVERNA, tänkt att man får göra sånt med tillåtelse nuförtiden det är ju bäst att vara DROW.

Med handen inlindat i famnen så är det dags och hitta någon skillad kirurg eller druid för att sätta fast den på Drill, inte kan man ha den gamla kvar när man har en splitter ny hand. Vi tar oss ner till ängen från lönnkorgen typ, aktivt sökande efter en druid. Men när man väll behöver en så finns det inte en enda. Liksom WTF kommer ner till ängen utan att hitta en enda. Beger sig över till härbärget där det ryktas att det finns nått som vi kan använda. Där visar det sig att det finns en dock är hon tror hon inte att hon kan utföra det som krävs. Människor kan inte göra nått, så det hela slutar med att Zadaaa får utföra det, shit pomfritt, detta är nått vi inte talar om…..

Kommer mer....

2 kommentarer:

Robert sa...

The whine shall continue until review is complete!

KingKoopa sa...

word