2009-05-11

Vargatimmen DAY BAY DAY JOURNAL fredag

And here goes!


Oj vad fint väder det var denna dag, lata Viking kom inte längre ut i lägret där han spenderade hela dagen i solen. Bara den där Johan som är ute och dräller för han vaknar ju inte tidigt heller..... men till slut så kommer även kvällen.

Magi ritual, alla sminkar på men solen ligger ju på som om det vore dag. Blir till att glida runt och se allmänt irriterad ut.
Kutar över ängen för att inte komma för sent, eller så. Alla är där redan, ofc klart man måste vara sist. Tittar på de andra men det är för tidigt på kvällen för att Drill ska vara glad så han ställer sig själv i ett hörn och ser allmänt irriterad ut. Alverna närmar sig inte precis, vi är ju inte precis bästa vänner denna dag med tanke på vad vi gjorde dagen innan. Enbart Skärlie passerar för ett snabbt samtal. Tror rosorna är på väg upp i huvudet på honom.
Ritual för magikerna. Grymt episkt som vanligt.Mycket bra spelat av högalvs magikern, kan inte ge mer än creds för det du gör för oss. Helt enkelt i topklass även om det tar emot för dig.
Drill som inte har lika mycket flyt som högalven får i uppdrag att krossa sin egen hand för att kunna gå vidare i magins spår. DOOOOHHHHHH, dock ger det ju fett med möjligheter hur man kan utföra detta. Och inte nog med detta så råkar Drill även förolämpa Tronens Väktares magiker.... hmmmm skill. Drill är till för att skapa konflikt.

När ritualen är slut så är det dags och hitta gänget igen då de blivit ivägskickade, krigare förstår ju inte magi ändå. FOOTSOLDIERS.
Dock så är det ju dags att lösa problemet med handen.... måste ju se till att det blir gjort. Hur löser man det jo.
1. Skaffar sig en stor hammare.(De hyr svärden var ju behjälpliga med den delen, de råkade ha en hammare som de gladeligen lånade ut.)
2. Fixa någon modig människa som ska utföra dådet(Cachmar har bra hand med de som bor bakom lönnkorgen så han pekar åt Zerain var han kan rektryterar/införskaffar 2 modiga unga pågar.) Det är inte alla som vågar ha affärer med Drow.
3. En druid, inte kan man krossa sin hand och sen gå och leta efter helaren. Bättre att han står redo direkt från början. Dock till Drills lättnad och alla andras förtvivlan så avböjde Ruffla, drower är inte att lita på. Men människorasen är så mycket bättre, dock så snappar jag inte upp namnet på denne hjälpsamme druid.
4. Utför dådet, Drill placeras sin hand på en sten efter att ha tagit några av Cashmars svampar för att lugna sitt sinne. Den modiga människan utför dådet, dock efter första slaget på handen så anser Zirain att det inte är bra nog utan manar människan att slå en gång till. De passar också på att knocka Drill emellan slagen så att han inte kan protestera. Bussiga polare man har.... Drill vaknar dock i RAGE efter andra slaget och Cachmar utövar nedbrytningsteknik på Drill. Drill vill ju bara ha tag i sin kniv för att få ut lite smärta på nån annan.
Allt går bra utan större missöden med 3 krigare ovanpå Drill medan helaren fixar handen som nu är en blodig pöl.

Med detta gjort så är det dags för ett möte med Tronens Väktare.... Magikern som för talan är visst samma magiker som Drill förlämpade hmmmm. Tur att vi har Ze'areth(Johan) som tar över kommandot och medlar fram en vapenvila. Dock så ler dras magiker när han ser den bandagerade handen som Drill håller tätt mot kroppen.
Ze'areth fixar biffen och allt är frid och fröjd.

Ner till Trevägskorset för att möta de andra Drowern, det är dags att Raida Ulvheidarnas läger....
Snabbt strategi snack innan den gemensamma truppen ger sig iväg. Drill håller ställningar längs back. Lättare att sätta kniven i ryggen på en krigare än att mellan hans 2 långa svärd. Man kan ju inte lita på en annan grupp Drower, speciellt inte på en som har en kvinna med sig.
Truppen tar skogsvägen som går bredvid ängen och i höjd med Högalverna så materialiserar sig en STOR hop Skogsalver, som skriker stop och när de ser att det är Drow så bara smäller det. Drill har ju redan vänt på klacken innan första pilen är i luften och Cachmar som är bredvid är inte många steg bakom.
Alltid bättre att fly och låta de andra ta skiten....

Får bli fortsättning följer här, då jag missade det som utspelare sig efter detta. Dock är det redan kännt i Xorlarrin som "Johan och Skogalverna, Total Drown ownage speach"

/Viking

3 kommentarer:

Anna sa...

Hörde att högalverna har en ny hälsning till er Drill, på tal om handen. ;)

Mizuki sa...

inget jag vet nått om :)

Anonym sa...

Haha jo det stämmer faktiskt! Vi får demonstrera den i höst vid något tillfälle ;)

Robert - Högalv