2009-05-10

Vargatimmen DAY BAY DAY JOURNAL torsdag

Efter att drivit runt på området som Unionen så var det dags att framåt kvällen dra på sig sminket. Oleg och Viking hade ju självklart bestämt sig för att köra peruk detta lajv då det är så trevligt. Oleg aka J-Pop mannen körde på Drills gamla frisyr som redan utgått ur Menzos innekrets, man ack så lite krigare vet om mode.

Drill å andra sidan hade skaffat sig en fin John frisyr ”aka” Buttricks ftw.


Efter allt smink så beger vi oss ut på äventyr. Det vi först gör är att glassa lite i trevägs korsset. Där får vi ett papper om att de andra drowerna vill kicka våra rumpor för nått vi gjort. Vi blir ju lite lätt fundersamma på detta och beslutar oss för att söka upp den. Konfrontationen blir kort då Johan har laddat med sitt långa nanm, som vi alla i Xor har gjort så klart. Det gäller ju att sätta fienden ur led direkt from början. Ju längre desto bättre inte sant? Kort och gott bra drowlajvande från Olivers grupp med nått jobbigt namn.

Kommer inte på mycket mer för jag går bara och tänker på HÖGALVERNAS ritual!!! OMG


Våra vänner i Högalverna hade beslutat sig för att göra en ritual med en krigar och deras fagra Ljusfurstinna( fan var är tjejerna i våran grupp, du kan provspela för drow om du ledsnar på högalverna *blink* vi kommer sminka oss för din skull).

Vi i Xor är ju inte den som är den, klart vi ska vara med och hjälpa våra vänner i deras ”beskydd av varandra”. Kort o gott vi glider över till de på kvällen för att framföra lite krav och smått och gått som vi brukar göra, sen är det bara att vänta till kl 1 på ritualen skulle vara.

Ritual: Vi kommer precis, som man gör om man är drow. Dock har inte alla kommit så vi blir ju lite irriterade eftersom vi får vänta utanför, man är j inte välkommen som drow i deras läger. ”Iallfall inte om de är där J

Ritual var till för att föra alverna mer samman… Vet inte om jag kan hålla med tror jag lyckads skapa en större klyfta.

Mörkerlavernas framförande var mycket snyggt, kunde verkligen se att de lagt ner mycket tid på det, KEEP IT UP guys.

Skogsalvernas inte lika bra som mörkisarnas. Sist men inte minst. Vad är beskydd? Frågade högalverna.

Beskydd är bara en illusion, bättre att oskadligöra sin allierade innan denne vänder sig emot en. svarar Drill som blivit utsedd till språkrör. Syns direkt att de förväntat sig något annat än denna korta men korrekt fras.

Ritualen slutförs med att krigaren POWRAR up en lvl och högalvs prästen som hållit i ritualen/cermonin leds in i lägret …. Det var inte många högalvs vakter runt krigaren och furstinnan nu då alla var upptagna med nått ”hoppsan”. Man kan ju inte låta en sådan chans gå förbi precis. Drill glider fram till krigaren och viskar några väl valda ord innan han använder kniven för att föra fram sitt budskap. Skär krigaren i armen och så var det klart. Man måste ju märka de som står i skuld. Man bara ser hela ringen av alver rygga tillbaka i chock över vad som just genomförts och det är bara att gå ut innan de fattar vad som hänt.

Bra spel från högalverna och de andra närvarande. Detta gjorde helt klart våran första kväll. Vi kommer med glädje även hjälpa till i framtidgen.

END dag 1, dags och äta Arakasbollar i tältet eller chips, samt elda…… fortsättning följer


/Viking, jobbigt att skriva i bloggen massa mongo fel "Din HTML-kod kan inte accepteras: Tag is not allowed: "

ska se om vi kan få upp några bilder också

Inga kommentarer: